123 Main Street New York, NY 10001

Meesterplan Academy
10 weken programma
voor startende docenten

Ben jij net gestart als leraar en kun je wel wat hulp gebruiken bij het voorbereiden van je lessen en je klassenmanagement? Of ben je teamleider of directeur en wil je je team net even die extra steun in de rug bieden bij de start van hun carriére? Op 16 oktober is er weer een nieuwe groep gestart. In januari 2024 start de volgende groep. Kun je niet zo lang wachten? Stuur ons een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Meesterplan Academy Maatwerk

Een online webinar voor je team, een gastcollege op je opleiding, een 1-op-1 coachsessie, een opleidingsplan voor je hele school, het is allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te onderzoeken.

Meesterplan PRO

Op dit moment zijn wij bezig om ons platform verder uit te breiden, zodat niet alleen voorbereiden in een handomdraai gaat, maar ook differentiëren. 

Differentiëren moeilijk?
Met Meesterplan een fluitje van een cent.

Meesterplan PRO is nog niet gelanceerd, maar wil je alvast meer informatie of wil je als eerste een PRO-account voor jouw school? Klik dan op onderstaande knop:

Meesterplan is het platform voor leraren en trainers, waar je snel goede lessen kunt voorbereiden, in een handomdraai kunt toetsen en in een muisklik differentieert. Volg ons op LinkedIn, Spotify en Instagram.

Laat je email achter en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

© 2024 All Rights Reserved.