Ons Team

Marike de Boer

Marike is de CEO van Meesterplan en is gedreven om het onderwijs in Nederland te verbeteren. Goed onderwijs begint en eindigt met goede leraren die plezier hebben in hun werk. Met Meesterplan wil ze het werk van leraren leuker, sneller en makkelijker maken.
Ze studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de VU in Amsterdam, met als afstudeerrichting Onderwijskunde. Ze is meer dan 10 jaar lerarenopleider geweest aan een tweedegraads lerarenopleiding.

Sjors in't Veld

Sjors studeerde Biomolecular Science aan de VU in Amsterdam en werd in 2016 onder andere leraar Biologie in Amersfoort. Tijdens zijn lerarenopleiding kwam hij er achter dat het voorbereiden van lessen mega veel tijd in beslag neemt en dat hij best vaak dezelfde dingen moest doen. Dat kon slimmer en beter en in 2017 bouwde hij de basis van Meesterplan. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een uitgebreid en compleet platform voor leraren en trainers.

Jaro Brinkers

Jaro Brinkers is de technisch ontwikkelaar van Meesterplan. Hij studeerde Programmeren in Amersfoort en is werkzaam als web-developer met de specialisatie in frameworks voor o.a. webwinkels. Bij Meesterplan zorgt hij dat het systeem soepel en stabiel loopt en dat de creatieve en soms onmogelijke ideeën van de overige teamgenoten technisch geïmplementeerd worden.

Sebastiaan van de Sand

Sebastiaan studeerde Technische Bedrijfskunde en Software Development in Utrecht. Sebastiaan is een zeer ervaren IT-er bij wie de nadruk ligt op de 2e en 3e lijns IT-ondersteuning en routing. Samen met Sjors en Jaro is hij specialist in Cloud oplossingen en Virtualisatie. Hij zorgt er voor dat Meesterplan snel en goed kan draaien en dat het platform goed beveiligd is.

Robert AL

Robert is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van start-ups en heeft vele bedrijven geholpen tijdens hun vroege jaren. Hij was ook de CFO van een medisch spin-off bedrijf en helpt Meesterplan met zijn financiële expertise.

Tom Würdinger

Tom is hoogleraar bij UMC Amsterdam en directeur van de neuro-oncology research group van het VUmc Cancer Center. Hij wil een bijdrage leveren aan de verbetering van het onderwijs in Nederland en hij is fan van Meesterplan. Hij adviseert het team en helpt Meesterplan te groeien.

Heb je een idee of vraag aan ons?

© 2022 All Rights Reserved.